Apavital
A A A | autentificare | hartă site
COMUNITATE
Login
Înregistrare
Recuperare parolă
Harta Site-ului
Calendar
Responsabilitate Socială
    Ziua Mondială a Zonelor Umede 2011
    Ziua Mondială a Apei 2011
    Ai grijă de viaţă, ai grijă de apă
    Ziua femeii 2011
    Evită risipa apei
    Luna pădurii 2011
    Apa dă viaţă Iaşului! 2011
    Apa dă viaţă Iaşului! 2012
    Apa dă viaţă Iaşului! 2013
    Acţiuni de relaţii publice şi responsabilitate socială organizate în 2012
    Acţiuni de relaţii publice şi responsabilitate socială organizate în 2013
    Actiuni responsabilitate sociala in 2014
    Activitati de responsabilitate sociala in 2015
    Si eu beau apă de la robinet
    Activitati de responsabilitate sociala in 2016
Educatie - Zona media
    Circuitul apei (schema cinetică)
    Glosar
    Urări
    Statia de epurare
    Statia de tratare
    Operatorul APAVITAL S.A.
    EXPO APA 2013
    Retrospectiva 2016
    Activitati 2017
Legături utile
Zona Pascani
Presa
Prima pagină > COMUNITATE> Presa> Noutăţi > Noutate

Noutate

ApaVital participă cu un stand aniversar la o ediţie aniversară a Expo Apa

În perioada 14-16 mai 2018, ApaVital participă la o ediţie aniversară a Forumului Regional al Apei Dunăre – Europa de Est, cea de-a XX-a, desfăşurată la Palatul Parlamentului din Bucureşti, în organizarea Asociaţiei Române a Apei.

Expoziţia reprezintă cel mai important eveniment anual din sectorul apei, în cadrul acesteia fiind amenajate atât standuri ale furnizorilor de specialitate, proiectanţilor şi consultanţilor din domeniul apei, unde sunt expuse echipamente şi tehnologii, cât şi standuri ale Comitetelor Teritoriale ale Asociaţiei Române a Apei, unde operatorii îşi expun ultimele realizări.

ApaVital Iaşi, în calitate de membru al Comitetului Teritorial Moldova, participă la această ediţie aniversară cu un stand de prezentare aniversar, având ca temă realizările societăţii în cei 10 ani de activitate desfăşuraţi sub titulatura ApaVital.

În cadrul Forumului se desfăşoară mai multe evenimente, cum ar fi Conferinţa Internaţională “Managementul şi utilizarea eficientă a Apei 2018”, seminarul “Finanţarea Infrastructurii de Apă prin Fonduri Europene în Perioada de Programare 2014-2020”, workshop-ul “Reglementări în domeniul apei la nivel internaţional”, prezentări de proiecte, lansări de carte şi de produse specifice domeniului de activitate.

Manifestările Expo Apa oferă posibilitate producătorilor și importatorilor de materiale și echipamente din sectorul apei să își prezinte cea mai bună ofertă, astfel încât proiectanții, constructorii și companiile de apă să poată să ia cele mai bune decizii pentru îmbunătățirea calității apei în țara noastră. De asemenea, cu ocazia Forumului Regional al Apei, profesioniştii din domeniu au ocazia de a-și face cunoscute atât realizările de peste an cât şi perspectivele de dezvoltare a societăţilor pe care le reprezintă, află soluții inovative de ultimă oră, pentru cele mai diverse domenii profesionale din sectorul alimentării cu apă și de canalizare-epurare.

La deschiderea oficială a manifestărilor au participat Excelenţa Sa doamna Tamar Samash, ambadasor al statului Israel, doamna Susan  Goeransson, director al Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare, doamna Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, doamna Sirma Caraman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, reprezentanți ai instituțiilor europene, autorităților publice centrale și locale, operatorilor de servicii de alimentare cu apă și de canalizare-epurare, ai firmelor de consultanță, ai asociațiilor profesionale din regiune, ai mediului academic, ai mediului profesional și ai altor instituții relevante.

Fotografii de la acest eveniment, pe pagina de facebook a societăţii, https://www.facebook.com/ApaVital/.  Inapoi la index
Apavital Iasi © 2009 Condiţii legale